Levering inden for 30 min.
i København

Gratis fragt over 349 kr

Gælder ikke 30 min. lev.

Personlig rådgivning

Ring på 35398382

Hurtig Levering (30 min. i Kbh)

Vælg WOLT ved check ud. Vi tilbyder ikke afhentning på lokale apoteker.

Faste Lave Priser*

*gælder ikke medicin, ernæringsprodukter, samt priser i fysiske butikker.

8 apoteker i København

Det hele startede på Nørrebro Apotek, som siden 1843 har ligget forskellige steder på Nørrebrogade i København. I 2011 flyttede apoteket til deres nuværende lokation på hjørnet ved Dronning Louises Bro.

Vores historie

Fra 1 til 8 apoteker

Nørrebro Apotek er med tiden vokset. I dag kan du handle på otte af vores apoteker i København, Frederiksberg og Herlev – herunder Borups Allé, Fisketorvet, Humletorvet, Spinderiet, Vesterbro, Ørsted og Herlev Ugle. På alle vores apoteker sikrer vi den samme tilgængelighed, høje standard og kundeservice.

Vores logo

Apoteket har en ugle som logo. Tidligere var uglen præget på de gamle messingstempler fra Nørrebro Apotek og i mange år var uglen ligeledes afbilledet på receptkuverterne. 

Nu er uglen kommet i en moderne udgave. Vinduer og facader er prydet med det nye logo og medarbejderne på apoteket bærer med stolthed ugle-emblemet på deres uniform. Rundt om i byen kan du ligeledes se vores “UGLE”-bil, som dagligt bringer medicin ud i hovedstaden.

En del af sundhedsvæsenet

Se efter vores “UGLEAPOTEK.DK” logo. Når det logo sidder på vinduet, så lever apoteket op til nogle fælles standarder for tilgængelighed, sundhedsydelser og forsyningssikkerhed.

Ugleapotek.dk

Med UGLEAPOTEK.DK ønsker vi at skabe et samlende koncept for vores 8 apoteker. Et koncept som fokuserer på høj service med kunden i centrum. Dermed får du nogle betydelige fordele som kunde, når du handler på et apotek med UGLEAPOTEK.DK logoet.

Mobil app

UGLEAPOTEK.DK – Vores mobil app som giver dig adgang til specielle tilbud som sendes til dig på app’en. Med app’en kan du også se, hvor det nærmeste af de otte apoteker er. Vi holder dig orienteret om produkter og aktiviteter og som loyal kunde får du mulighed for rabatter. Download vores app

Få mere at vide om Ugleapotek.dk

Ved spørgsmål kan vi kontaktes alle dage i tidsrummet 8.00-20.00 på tlf.: 35 39 83 82.

Ugleapotek.dk er et koncept med fokus på tilgængelighed, faglighed og høj service

— Apoteker Majid Sairafianpour, Ph.d. Pharm

Lange åbningstider

På Nørrebro Apotek har vi en udvidet, lang åbningstid – alle ugens syv dage.

Fælles callcenter

Vores fælles callcenter gør det nemt at komme i kontakt med os. Vi betjener dig gerne over telefonen og hjælper dig med dine recepter.

Konto på apoteket

Lad os åbne en konto til dig – så betaler du en gang om måneden over betalingsservice.