Loading...

COVID-19 Test


08-20 Åbningstider

Hurtigt svar:

Undgå at gå glip af vigtige begivenheder fordi du er i tvivl om du er smittet af Coronavirus. Covid19-testen kan give svar på om man er positiv eller negativ på kun 15 min., hvilket vi tilbyder til både private og erhverv.

Skal du ud og rejse eller ønsker du blot at få hurtigt svar på om du har Corona, så kom trygt til os og få foretaget en test. Du vil have et svar indenfor 15 min.

Samarbejde med læge

Bestil tid

Kvalitet og Sikkerhed og Faglighed:

Vi har et højt kvalificeret sundhedspersonale, der udfører testene på fagligt forsvarlig vis.

Med en podning fra næse/svælg kan man teste for aktiv smitte med Coronavirus. Testen kan bl.a. benyttes i forbindelse med test af medarbejdere, før de skal tilbage på arbejde.

Testen udføres i samarbejde med en autoriseret læge, herved sikres den bedste kvalitet i testen. Uglens apotek tilbyder ligeledes kyndig vejledning fra sundhedspersonalet både før – og efter testens resultat.


Tider:

Tidsbestilling foregår mandag til søndag fra kl. 08:00-20:00 på vores call center eller online booking.

Husstande eller personer, som har været i tæt kontakt kan testes sammen, dog max 2 pr. booking.

Testen foregår hos os på adressen Nørrebrogade 8.

Vil du booke en tid eller har spørgsmål om hurtigtesten, er du velkommen til at besøge vores hjemme side www.ugleapoteket.dk eller ringe på telefon 35398382 (08.00 – 20.00 alle dage).

Vi ser frem til at høre fra dig.


Ofte stillede spørgsmål:

For antigentesten skal der gå mindst 3 døgn fra smittetidspunkt til test.
Vi tester kun børn og unge fra 13 år og opefter.
Hos Uglen Apotek får man et testbevis efter endt test, der beskriver hvilke test man har fået foretaget og de tilhørende testresultater. Vores erfaring er at dette testbevis er validt for langt de fleste institutioner; dog kan vi ikke garantere at alle institutioner godtager testbeviset som tilstrækkelig evidens for at man er negativ.


Bestil tid